Re: Mistä uusia golffareita ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Mistä uusia golffareita ?

#451297 Ilmoita asiaton viesti

2tenori kirjoitti: (16.11.2010 10:38:15)
Voisiko joku vääntää rautalangasta, kuinka näitä EGAn sitovia määräyksiä eri maissa sovelletaan.
Tämä siksi, että saataisiin kuva siitä, miten sitovia EGAn määräykset oikeasti ovat?

1) Kun aloitan golfin Ruotsissa, minkälainen kurssi pitää käydä, ja minkälaisen kortin sen jälkeen saan, ja mitä siinä lukee HCP:nä?
Millä kentillä saan sen jälkeen pelata?

2) Kun aloitan golfin Englannissa, minkälainen kurssi pitää käydä, ja minkälaisen kortin sen jälkeen saan, ja mitä siinä lukee HCP:nä?
Millä kentillä saan sen jälkeen pelata?

3) Tanskassa?

4) Saksassa?

Sinä tulet Suomeen. Menet kysymään jäsenyyttä sopivalta kentältä. Kerrot että olet harrastanut golf’ia aiemmin em. maissa. Sen jälkeen kentän organisaatio (toiminnanjohtaja, tasoitustoimikunta tms.) selvittää kanssasi minkälainen tasoitus Sinulle myönnetään. Jos Sinulla ei ole minkäänlaisia näyttöjä pelaamisestasi, voidaan mahdollisesti edellyttää pelitaidon osoittamista esim. Pro:lle. Hän näkee jo muutamasta rangella suoritetusta lyönnistä minkälainen tuleva tasurisi voisi olla. Fiksu kaveri voisi uutena seuran jäsenenä ottaa pari tuntia Pro:lta, kun siitä on kiistatta hyötyä vaikka kyseessä olisi PGA-tason pelimies.

Sitten suoritat ko. kentän edellyttämät jäsenyys- ja liittymismaksut. Muutaman päivän päästä Suomen Golfliitto lähettää Sinulle tasoituskortin. Suurin piirtein näin se menee Suomessa.

Ulkomailla voit pelata kuten ennenkin. Joissain maissa saatetaan joskus (yleensä erittäin harvoin) pyytää näyttämään HCP-korttia. Siinäkään tapauksessa ei enää tarvitse selittää, näytät vain korttiasi.