Re: Minnin räyhäkkä alku - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista
#226386 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (28.9.2009 16:42:48)

ts kirjoitti: (28.9.2009 7:07:05)

Ballmarker kirjoitti: (28.9.2009 6:10:52)

Poodo kirjoitti: (25.5.2009 9:49:21)
Tässä alkaa jo pikkuhiljaa väsähtämään itsekin noihin tällä kaudella jo liiankin tutuiksi tulleisiin ’viimeisen kierroksen väsähtämis’-otsikoihin…

On se vaan kumma kun tätä vaan jatkuu ja jatkuu…

Niinhän tässä taas kävi että Minnin viimeinen kierros oli se huonoin kierros ja sijoitus putosi 50:n huonommalle puolelle. Mikähän taika tuossa oikein on kun se useimmiten menee juuri näin?

Hys hys nyt. Ei noin saa ääneen sanoa. Jos sanoo, leimataan negatiiviseksi ihmiseksi, jolla on vaan tarve mollata muita ja suomalaista kilpagolfia.

No vakavasti puhuen, kyllä tuosta negatiivisten kokemusten suosta nouseminen varmasti ottaa aikansa ja toivotaan, että ajatukset kulkevat oikeaan suuntaan.

Taas tuli ratkaisuhetkillä romahdus. Kolmannella kierroksella loppupuolella kaksi bogia ja tupla, samoin neljännellä (aloitti kympiltä). Kahden kierroksen jälkeisestä hyvästä asemasta (T17) pudotus häntäpäähän. Jotain pitäisi pian keksiä tuohon niin tavanomaisen lopun ongelmaan ja toivottavasti keksitäänkin. Golfinn antakoon koko asiantuntemuksensa MB käyttöön:)

Yksi vinkki tähän: jos on kahden kierroksen jälkeen T17 ei ole oikeastaan vielä sellaisessa paikassa että sieltä romahdetaan yhtään mihinkään. Ehkä siinä haetaan pienellä riskillä parempaa sijoitusta tai jotain. Mielestäni kumpikaan meidän ’romahtelijoista’ (Minea tai Mikko) ei ole missään nimessä mikään romahtelija vaan tilaisuuden tullen on osoittaneet nimenomaan kykyä voittaa. Ehkä kyse on siitä että tarvittava fiilis jää puuttumaan kun pitäisi pelata rahasta ja sijoituksesta eikä voitosta ja kova yrittäminen muuttuu hieman väkinäiseksi ja negatiiviseksi.