Re: –> Minja ja KL - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#306011 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (18.8.2010 22:39:20)

Ballmarker kirjoitti: (18.8.2010 21:28:35)
Kun matkustaja saapuu Suomeen toisesta EU-maasta lähteneellä lennolla, mitään matkatavaroiden tullitarkastusta ei ole, ellei siihen ole erityistä painavaa syytä (vihje tms.). Kun tulee Schengen-maasta, ei siellä ole edes tullimiehiä.

Jos sen sijaan tulee Finskin suoralla lennolla Amerikasta, tulli on aina paikalla.

Et vastannut lainkaan Minjan kysymykseen.

Siis: onko tulli vastassa siellä Lontoossa, johon kone saapuu Ameriikasta? Tai pikemminkin: miksi se tulli EI olisi vastassa siellä Lontoossa, kun se Suomessakin olisi?

Ei todellakaan ole tullia missään maassa läpikulkumatkalla oleville lentomatkustajan normaaleille matkatavaroille!!! Ei edes siinäkään tapauksessa, kun EU-raja ylitetään. Eikä taatusti ”informaatiota kulje Suomeen” jostain läpikulkevasta golfbägistä, ellei jostain syystä ole perusteltua epäilyä olemassa, että bägissä yritetään tuoda huumeita.

Kyllä niillä EU-maiden tullimiehillä on tärkeämpääkin jahdattavaa kuin jonkun suomalaisen (tai ruotsalaisen, tai tsekkiläisen, tai puolalaisen, tai…) matkustajan tavanomaiset läpikulkevat matkatavarat, varsinkin kun ei ole mitään keinoa (eikä kiinnostusta) ottaa siellä Lontoossa tai muulla läpikulkupaikalla selvää siitä, ovatko ne bägin romppeet uudet vai palaamassa takaisin kotiin.