Re: Milloin Golf on liian kallista - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMilloin Golf on liian kallistaRe: Milloin Golf on liian kallista

#436174 Ilmoita asiaton viesti

Klubipelaaja kirjoitti: (30.11.2011 21:55:21)

Ei nyt liity golfiin, mutta tuo veneily kommentti osoittaa kylää jonkin asteista tietämättömyyttä. Itse ajoin veneellä ihan keskivertoveneilijän tunnit kesän aikana, vauhtiakin oli ihan riittävästi, ja silti poolttoainekulut on vasta 4 suurin kustanuserä.

Golfiakin on joskus pelattu vain muutama kierroskesässä, mutta ei se silti kalliilta tuntunut. Yhtä mukavaa oli kuin muinakin kesinä.

Ärsyttää kyllä itseänikin nämä offtopic jutut, mutta vielä enemmän ärsyttää se kun netissä aletaan kommentoimaan toisien tietämyksestä tai tietämättömyydestä. Minulla on ollut vene vasta kymmenen vuotta ja golfia olen pelannut 8 vuotta. Itselläni veneily on niin vähäistä, että siihen ei oikeasti paljoa rahaa kulu, eikä kyllä golfiinkaan kovin paljoa. Kuitenkin kaverillani, joka lopetti golfin, meni tänä kesänä veneen polttoainekuluihin 1500 eur/a. Aiemmin hän ei lähtenyt millään mukaani veneilemään koska pelasi golfia sen 60 kierrosta kaudessa. Siinä se minun jonkin asteinen tietämättömyyteni.

Kerro nyt kuitenkin ihmeessä meille ne sinun 3 suurempaa kustannuserää, jos se nyt vaikka tällä palstalla jotain kiinnostaisi.