Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?

#398981 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Vuokrapelaajat eivät halua ostaa omaa osaketta koska on kivempaa käydä toisten taskulla. Maksakoot osakkeenomistajat investoinnit ja muut parannukset, minä vaan soitan harmonikkaa…kuten laulussa sanotaan.

(skuuppari 27.12.2008 14:35:22)

Mihinköhän tuo vuokrapelaamisen hinta mahtaa perustua? Käydäänkö siinä toisten taskulla? Herätkää nyt p…..le.

Osakkeenomistajien pitää saada lisäetuja, mutta olen Partin kanssa samoilla linjoilla.

Muuten, onkohan kukaan vuokrapelaaja tai greenfeepelaaja tivannut täällä lisäetuja. Ei tietenkään. Se on heidän valitsemansa muoto harrastaa tätä lajia ja he ymmärtävät kyllä vallan hyvin, jos osakkeenomistajat saavat heihin nähden tiettyjä etuja. He maksavat pelaamisestaan vuokraa, mikä yleensä kattaa osakkeen vastikkeen ja vielä hieman yli tai greenfeen, joka on varmasti riittävä korvaus yksittäisestä kierroksesta. Sillä vastikkeella ja greenfeetuloilla kunnostetaan ja ylläpidetään sitten sitä kenttää, jolla he osakas ja hyyryläinen yhdessä tallustelevat. Täällä vaan saa sen kuvan että nämä hyyryläiset pelaavat vallan ilmaiseksi ja osakkeenomistajaparka joutuu rahoittamaan heidänkin harrastuksensa. Jos joku pelaa pelilipuilla, nekin on joku maksanut! Jos joku taas saa tuollaisen jo kertaalleen maksetun pelilipun ilmaiseksi, siihen on omat syynsä!

Jos osakkeen vuokrahinta ei kata näitä osakkeenomistajan vuotuisia kustannuksia, jossain mättää. Yleensä monessa kohtaa, mutta turha siitä on hyyryläisiä syyttää, he kun eivät ole voineet osallistua ollenkaan tuohon päätöksentekoon!

ps. Miksiköhän osakkeen omistajan seurassa pitää hyyryläisen päästä halvemmalla pelaamaan?