Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?

#399127 Ilmoita asiaton viesti

Eipäs nyt ihan lennosta ammuta alas Ulla Heikkisen ehdotusta.

Tiedän, että esimerkiksi briteissä on tällaisia vinyylejä käytössä. Ei tosin varsinaisesti lisäämässä osakkeenomistajien etuja vaan ennemminkin lisäämässä näiden kentällä toimivien oheistoimintojen käyttöä. Eli klubin jäsenten vuosimaksuun on leivottu mukaan myös esimerkiksi sata puntaa ravintolan ja proshopin käyttöä. Tämän saa sitten vinyylinä jota sitten kauden aikana käytetään niinkauan kun krediitiä riittää.

Kyllä samaa systeemiä voi ainakin harkita meilläkin. Esimerkiksi ravintolasta/proshopista saatavat alennukset voisi kanavoida tätä kautta. Samoin vinyyliin voisi ladata ne edulliset greenfeet ja samalla muutama ilmainen jotta osakkaat toisivat vieraspelaajia tutustumaan kenttään. Ja muitakin etuja tälle kortille voisi liittää. Ja tätä korttia voidaan käyttää yhteistyökenttien kanssa yhdessä.

Ja jotta saadaan ts:kin myötämieliseksi asialle, liitetään korttiin myös pari tuntia kentän prolta per kausi. Tosin pari tuntia per 1000 osakasta taitaisi tukkia yhden pron koko kesän.

Se, onko vinyyli siirrettävissä onkin sitten toinen juttu. Varmaa kuitenkin on, että se voidaan sitoa osakeomistukseen ja sen eteenpäin vuokraaminen voidaan kieltää tai sallia. Yhtiöstä riippuen.

Onhan meillä jo tällainen kortti, golfkenttäyhdistyksen vuotuinen kortti, jonka mukana tulee edullisia maksuja jäsenkentille. Käsittääkseni tämä kortti on sidottu osakeomistukseen eikä se ole siirrettävissä eteenpäin.