Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?

#399122 Ilmoita asiaton viesti
ts

fukke diise saisse kirjoitti: (3.1.2009 1:44:45)

Ulla Heikkinen kirjoitti: (3.1.2009 0:37:48)
Vinyylistä voimaa? Mitenkähän tämä otetaan vastaan:

Jokainen golf -osakkeen omistaja saisi vastikkeen maksettuaan vinyylin, johon olisi ladattu vaikka 100€ (tai jotain sinne päin). Tätä korttia voisi sitten käyttää golfkentillä ympäri Suomen (pelimaksut, ranget, ravintolat, ym.). Osakkeen omistaja voisi vuokrata pelioikeuden ulos joko vinyylillä tai ilman (jolloin pitää ’satasen’ tuomat oikeudet itsellään) hinnoitellen vuokransa sen mukaisesti.

No tämä otetaan vastaan kuin presidentin ’uudenvuodenvienokuiskailuherrojenolalletaputusjasittenoptioidenhyväksyntäjalopuksiihmettelykuneriarvoisuuslisääntyyjaköyhätmukaantalkoisiinjottaliliuksenoptiotvoitaisiimaksaa’.

Keksikää vaan lisää vinyylejä ja muita raaputusarpoja, niin golfyhtiöiden toimistoihin pitää palkata pari henkilöä lisää laskemaan rahojen jakautumista, tilaamaan osakkaille painettuja kortteja, pitämään kirjaa korttien liikkeistä jne. Kukas sen maksaa? Ainakin työllisyys paranee lyhyellä tähtäimellä.

Nyt kun Nokian kurssi on laskussa, niin voisikohan joku ehdottaa yhtiökokouksessa, että osakkeenomistajat saisivat 10% alennuksen henkilökuntaruokalassa. Jokuhan saattaisi muuten kokea omistamisen vastenmieliseksi.

Einääs kun Ulla iltapuhteenaan hoitelee siten tuota järjestelmää, jolla vinyylille saadaan ladattua raha ja vielä jaettua se kaikille noille 736573:lle systeemissä mukana olevalle pisteelle. Tosin mulle jäi vielä epäselväks se, että mistä tuo satanen ilmestyy, mutta se lienee epäolennaista… vai jaetaanko tässä taas kerran ’other peoples money’