Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?Re: Millä toimenpiteillä osakkeen omistajien etuja voisi lisätä?

#399075 Ilmoita asiaton viesti
KL

Ohikulkija kirjoitti: (30.12.2008 11:11:59)

KL kirjoitti: (29.12.2008 13:58:56)
Hyviä, ellei peräti loistavia ehdotuksia!! Tuollaiset käytännöt ovat /ovat olleet arkipäivää mm. Pohjois-Koreassa, Romaniassa ja Neuvostoliitossa, tosin silloin etuoikeutetut ovat olleet puolueen jäseniä tahi muita semmoisia.

Loppuisi vuokra- ja GF-pelaaminen aivan seinään, perkule!l Ei tarttisi pelata kuin omalla kentällä muiden samanmielisten totalitaarisen systeemin kannattajien seassa. Köyhät jonottaisivat viikon verran lähtöaikaa paikan päällä Paloheinässä tai Laajasalossa.

Jesss, Jylan eduskuntaan tai ainakin Golfliittoon!!

KL tuon kaltaisia käytätöjä löytyy yllättävän monelta esim. Brittiläiseltä kentältä, jopa niin pitkälle vietynä että vieraspelaajaa palvellan CM tiskillä vasta sitten kun osakkaita tai jäseniä ei ole ilman CM huomiota.

pahamaineisia ”lokkeja” kohdellaan niin että ”lokki” käy kyselemässä vaijaista ryhmistä josko johonkin näistä pääsisi mukaan, eikä ole mitenkään paheksuttavaa vastata ”valitettavasti olemme ajatelleet pelata tämän kierroksen kohdestaan taikka kolmistaan”

Ei ole mikään yllätys, britit kun ovat tunnettuja vieraanvaraisuudestaan. Tulee mieleen Stockmannin tavaratalo 35 vuotta sitten, kun palvelua sai vain ruotsin kielellä.

Mutta olihan meilläkin tuommoinen kenttä, meinaten Bökars! Amerilla oli 90-luvulla sen verran mulkero pääjohtaja, että hän kun päätti pelata golfia Bökarsissa, niin hän käski tyhjentää koko kentän saadakseen kuokkia rauhassa. Siinä saivat Amerin myyntijohtajat kyörätä asiakkaansa vaikka saunaan, pelit jäivät siihen!