Re: Millä eväillä kentälle päästetään ? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMillä eväillä kentälle päästetään ?Re: Millä eväillä kentälle päästetään ?

#523337 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Hyvä aihe Nipa!

Mulla on paljon samoja kokemuksia kuin muilla. Mulla on muutama kaveri prona ja ’tietoa’ siitä kuinka helposti green cardin saa, naurettavaa.

Ongelma ei omasta mielestä välttämättä ole se että ei osata lyödä vaan se että ei osata käyttäytyä/liikkua oikein kentällä eikä tiedetä mitä millä mailalla pitäisi tehdä.
Esim.

– Mikäli 4 hegen ryhmässä kaikilla menee pallo mettään niin kaikki ei mee eka ettiin sitä yhtä palloa ja sitten seuravaa, vaan…no kyllä te tiedätte.

– Greenebunkkerista voi olla hieman vaikeata lyödä puumailalla. Tapahtui eilen mua edeltävässä ryhmässä, ( kaxi naista hcp n. 54-45 ).

-mikäli oma pallo ei ole suoraan toisen edessä voi sille kävellä ja valmistua omaan lyöntiin. Kaikkien ei tarvitse seistä ekan lyöjän takan kun hän lyö, sitten seuraavan kohdalle jne.

– scorecardia ei jäädä merkkaamaan greenille ( tyypillistä klubin vanhemille jotka luulevat omistavansa koko kentän !)

– älkää jättäkö bägejä greenin eteen tai sinne mistä chippasitte greenille. Viekää se sivulle kohti seuraavaa väylää. Yleinen ongelma.

– Palloja ei tarvitse ettiä autista. Ei ainakaan hirveen kauan. Mikäli on vara pelata golfia niin on varmaan varaa ostaa uusia palloja!

Viimexi kun olin Keimolassa pelaamassa ja tultiin B9 niin ketään ei ollut edessä ja päätimme avata. Avattuame ja käveltyämme n. 200m väylää eteenpäin huomasimme väylän vesiesteessä kyykkivän pariskunnan joka oli jättänyt pelin siihen ja aloittanut pallojen keräämisen. Pari muovipussillista oli löytynyt. Mitä jos meidän avaukset olisivat osuneet heihin?

Korostaisin sitä että on tärkeä tietää mitä pitää tehdä jotta sen voi tehdä!

Alittelijat kyselkää kokeneemmilta! Harjoitelkaa eri lyöntejä eri mailoilla, pelatkaa paljon par-3sia. Seuratkaa mitä kokeneemmat tekevät.

Ekojen kierroksien reikä ei tarvitse aina pelata loppuun. Pallon voi nostaa kun pisteen saaminen ei enää ole mahdollista.

Mikään ei ole turhauttavampaa kun hidas peli!