Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?

#410318 Ilmoita asiaton viesti

petsari kirjoitti: (9.12.2013 22:10:25)

Hyvä että saadaan lisää vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Golf-lehden tilastojen mukaan vaihtoehtoja tosiaan löytyy. On sijaa toiveille (lukijoiden suosikit) ja kukkarolle (rahalle vastinetta). Kriteerit valinnoile varmaankin vaihtelevat. Tuloksetkin hämmentävät, mutta niinhän se lähes aina kauneuskilpailuissa on. Peuramaa näyttäisi olevan varsinainen supersuorittaja, johon pitää kyllä tulevalla kaudella tutustua hinnalla millä hyvänsä.

Omalla kohdallani aivan ylivoimainen ’vastinetta rahalle’ kierros oli neljänkympin hintaan Kytäjän SE:llä vietetty kesäpäivä. Monta muutakin lähes samaa luokka olevia jäi mieleen.

Kuten omastakin kokemuksestani selviää, ylivoimaisen hyvään hinta-laatu suhteeseen pääsee vain ’systeemiä kiertämällä’. Se on sääli, sillä ainoa kestävä ratkaisu pitkällä tähtäimellä on se, että aparaatti toimii kuten sen on tarkoitus toimia

Oma kotikenttäni ei julkaistussa tilastossa juhli, mutta siellä tehtiin pääyttyneella kaikkien aikojen ennatys pelikierroksissa, greenfee pelaaminen väheni, mutta omat jäsenet pelasivat senkin edestä. Se on hyvä merkki ja antaa uskoa, että tekemällä oikeita päätöksiä kentän tärkeimmät käyttäjät, omat jäsenet (ja osakkaat) pysyvät tyytäväisinä.