Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?

#410235 Ilmoita asiaton viesti

Rautamies kirjoitti: (5.12.2013 17:28:57)

ts kirjoitti: (5.12.2013 15:12:11)

Rautamies kirjoitti: (5.12.2013 14:54:47)

Entä ne taloudellisissa vaikeuksissa painivat kentät, joiden osakkeiden arvo on negatiivinen? Jos taloon saisi lisää rahaa, niin usko yhtiöön paranisi ja halukkaat pelaajat/kuolinpesät pääsisivät irti osakkeistaan.

-r

Eihän monikaan kentä taloudellisissa vaikeuksissa paini vaikka osakkeen arvo onkin tuollainen. Osakkeen arvo on nollassa tai alle, koska osakkeeseen kohdistuu niin raju maksuvelvoite. Yhtiö saa rahansa silti, ellei noita bulvaanien kautta kierätetä maksukyvyttömille, joka taas joissain paikoissa on pystytty estämään.

Onkohan oikeesti tällä hetkellä yksikään osakekenttä oikeesti vaikeuksissa?

Eikö lisääntyneellä myynnillä saataisi tuota ’rajua maksuvelvoitetta’ pienennettyä ja siten saataisi osakkeelle edes joku arvo ja likviditeetti?

-r

Käsittääkseni tuo ’raju maksuvelvoite’ tarkoittaa A) Pelikausivastikkeen maksat pelasit tai et (enimmakseen näin). B. Vuokrapelioikeudet ovat usein sama tai jopa alle pelikausivastikkeen. Ne jotka pelaavat eivät välttämättä ole kiinnostuneita maksavatko satasen enemmän tai vähemmän, kunhan pääsevät sujuvasti pelaamaan. Sen vuoksi ulkopuolisille tehdyt erikoistarjoukset ovat aina hieman kaksiteräinen juttu.