Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?Re: Miksi suomalaiset eivät tarjoa erikoisia alennuksia?

#410378 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (10.12.2013 19:09:32)

Klubipelaaja kirjoitti: (10.12.2013 18:11:51)

Kysymyshän onkin juuri tästä, että saadaan aktiivisemmin pelaavat hannkimaan pelioikeus, kausimaksu tai osake (tai muu vastaava). Satunnaispelaaja sitten maksaa sen mitä pitää maksaa.

.

Kysymys on siitä, että saadaan satunnaispelaajat pelaamaan hieman enemmän ja maksamaan kotikentälleen kausimaksu. Samaan aikaan alennetaan heidän vieraspelimaksujaan sellaiselle tasolle, että 10+10 kierrosta jo on edullisempaa kuin 15 kierrosta vieraana. Ja vastaavasti siis nostetaan tuota perusgreenfeetä.

Kultakortilla pelaaja pelaa vaikka 30 kierrosta muualla ja 5 kierrosta kotona. Hinnaksi tulee 750e. Ilman jäsenyyttä tuolla saa 10 kierrosta muualla. Ja ihan sama vaikka ei edes pelaisi kierrostakaan kotosalla, pelaamisen hinta putoaa ja kotikenttä saa varman maksajan jonka tulojen varaan voi budjetin rakentaa ja raha tulee siinä vaiheessa kautta kun se tarvitaankin. Lisäksi pöytälaatikoissa makaavat osakkeet alkavat käydä kaupaksi ja kysynnän kasvaessa niiden arvokin palautuu järkevälle tasolle ja voidaan elätellä vaikkapa haaveita uusista kentäähankkeista.

Tässä on muutama ajatusvirhe. Ei ole kannatettavaa luoda tiannetta, jossa kentillä on maksuautomaatti kuluja varten, vaan sen pitää pystyä perustelemaan olemassa olonsa kysynnän kautta. Jos osakas tai muuten pelioikeuden haltija kokee saavansa rahoilleen vastinetta, ei hän näillä palstoilla valita, vaan käyttää energiansa muuhun.

Satunnaispelaajia ei saa myöskään totuttaa ’liian’ halpaan pelaamiseen, vaan heidän pitää oppia maksamaan ’normaali’ hinta. Jos motivaatio riittää, ei hinta ole ongelma.

Kultakortit voivat olla hyvä tapa edistää vierailua ja vieraanvaraisuutta, niinhän nuo bonuskortit toimivat muuallakin, mitä enemmän kulutat, sitä enemmän saat etuja.

Ja uudet kenttähankkeet ovat pelkkää haihattelua kun jo nyt on ylikapasiteettia.