Re: Miksi klubiravintolat ei yleensä kannata… - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi klubiravintolat ei yleensä kannata…Re: Miksi klubiravintolat ei yleensä kannata…

#365803 Ilmoita asiaton viesti

Taas näyttää alkavan tyypillinen keskustelu: Sisäfilettä pitäisi saada kaurapuuron hinnalla 🙂

Ei ole ravintoloitsijalla helppoa, kun varsinainen ruokailusesongin aika on suomalaisella klubilla hyvin lyhyt. Silti pitää koko ajan olla varastossa kaikki raaka-aineet jokaista listalta löytyvää ruokaa varten ja tietysti paikalla pitää olla ruuan tekijä. Monella klubilla on ravintolan sopimukseen kirjattu, että ravintola pitää olla muutamaa keskikesän viikkoa lukuunottamatta niin kauan auki, kun kentältä tulee vielä porukkaa.

Ainakin meidän klubilla saa erinomaista ’kotiruokaa’ ja parempaakin ruokaa. Hinta on edullinen ja palvelu erinomaista. Syön usein klubillamme ja teen sen erittäin mielelläni.

Suurin ongelma kannattavuuteen on varmaan se, että on pelaajia, jotka juoksevat ensin Alepaan ostamaan tarjousvoita, sitten K-kauppaan ostamaan tarjousreissaria, sitten Natsi-Alepaan (Lidl) tarjousmetukan perään, sitten Essolle tarjousmarsia hakemaan ja sitten kotiin tekemään näistä eväät kierrokselle ja keittämään kaffet termariin toissa vuonna ostetusta tarjouscostarikasta. Ja ei, kun kierrokselle säästämään. Klubilla ei kierroksen jälkeen luonnollisestikaan syödä tai seurustella, koska pakastimessa on odottamassa isoäitivainaalta perinnöksi saatua tarjousmaksalaatikkoa.

Ps. Hulk. Tuo ’ennakkomaksu’ on jo käytössä mm. Pörssiklubilla.