Re: Miksi Kakko diskattu ? - Golfpiste.com

24.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[16][19]
KilpailuaSuomalaista
#200601 Ilmoita asiaton viesti
KL

El ninó kirjoitti: (9.6.2014 8:59:34)
2. Juujuu. Mutta siis tiiboksissa tosiaan on tarkkaan määritelty tuo alue, jossa pelaajan tulee voida vapaasti valita haluamansa tiiauspaikka. Nythän näin ei mitä ilmeisimmin voitu tehdä tämän kyltin vuoksi.

Noissa isommissa ammattilaiskisoissa se alue rajataan myös mainoskylteillä, pitivät pelaajat siitä tai eivät. Aina voidaan kritisoida kylttien asettajia alueen koosta ja/tai muodosta aivan kuten Perähikiän Golfseuran kesähessua moititaan tiimerkkien vinosta asettelusta, mutta ne kuitenkin toimivat tiialuetta määrittävinä tekijöinä. Ja edelleen tämä asia kerrotaan varsin selkeästi pelaajille toimitetussa oheismateriaalissa.

El ninó kirjoitti: (9.6.2014 8:59:34)
3. Minä kun taas vahvasti uskon, että tuossa TW:n tapauksessa päätös jättää puuttumatta asiaan alunperin ajoissa liittyisi vahvasti siihen, että kyseessä on juuri Tiger Woods. Vasta sitten, kun tämä toimikunnan jäsen huomasi, että ’piru vieköön, tämä hommaha leviää käsiin’…oli hänen pakon edessä muutettava tuomionsa. Lopulta asia tosiaan hoidettiin oikeudenmukaisesti sitten loppuun.
Mutta oikeastaan se seikka miksi toin asian esille… Täällä kovasti on ihmetelty, että miten ihmeessä voi suomi-poika tumpeloida noin lahjakkaasti sääntöjen kanssa? Kuten sanottua, tapahtuu näitä paremmissakin piireissä. Luulisi maailman parhaan sentään tuntevan simppelit droppaussäännöt?

Kannattaa lukaista TW:n tapaukseen liittyvät lukuisat reportaasit. Niistä ilmenee aika jänniä seikkoja, joilla ei ole mitään tekemistä TW:n toimien kanssa, mutta kertovat karua kieltään siitä miksi tilanne pääsi lipsumaan liian pitkälle.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että jokaisen muutaman vuoden golfia pelanneen tulisi osata edes vesiestesääntö, mutta kun ei. Yksinkertainen droppipaikan määrittely on useimmille täyttä hepreaa. Niinpä ei ole mikään yllätys, että jopa TW sortuu noinkin lapselliseen virheeseen, tosin ei tietämättömyyttään, vaan hölmöyttään.

Errare humanum est, mutta vain hölmö jättää oppimatta virheistään.