Re: Miksi Kakko diskattu ? - Golfpiste.com

17.–24.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][30]
KilpailuaSuomalaista
#200598 Ilmoita asiaton viesti

El ninó kirjoitti: (8.6.2014 10:12:02)
Onkos se nyt niin, että esim greenin ympärillä mainoskyltin saa siirtää lyönnin tieltä? Jos, niin mikä logiikka tässä, että tee-boksissa moista operaatiota ei saa tehdä?

Tietenkin tämä lopulta oli Kakon oma moka, kuten hän itse myönsikin, mutta edelleen todella tökeröä toimintaa kilpailun järjestäjältä. Luulisi tuon tason kisan järjestäjänkin ymmärtävän jotain. Hitusen liikaa mennään välillä urheilussa rahan ja mainoksen vetämänä….siinä helposti se urheilu kärsii.

Ja toisaalta, kun tässä niin kovasti ihmetellään, että ’miten ihmeessä Kakko voi näin ’radikaalin’ mokan tehdä kokeneena pelaajana?!’ No, sattuu näitä paremmissakin piireissä. Äkkiseltään tulee mieleen esim mr Woodsin droppaus-sähellys tannoisessa Mastersissa. Olisi sentään luullut noinkin kokeneen pelaajan tunteneen säännöt. Toiset vaan jostain syystä selviää ilman DQ:a näistä ;)…

No kylläpä oli tökeröt järjestäjät kun eivät luettaneet Kakolla ja caddiella hard cardia ennen kisaa, sillä mistä he olisivat voineet olla selvillä tästä kaikkia kilpailuja ET:lla koskevasta sääntöosasta. No saattaa tietenkin olla, että sellaiset kannattaisi lukaista ajatuksella jo etukäteen ennenkuin lähettää ilmoittautumisviestin ensimmäiseen kilpailuun.

Olen aina ihmetellyt näitä selittelyjä täysin selvissä asioissa. Miten voi koko porukka pelaajan ympärillä olla näin autuaan tietämätön tällaisesta keskeisestä ammattiin liittyvästä asiasta?