Re: Miksi golfseuroissa tapellaan? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiksi golfseuroissa tapellaan?Re: Miksi golfseuroissa tapellaan?

#530519 Ilmoita asiaton viesti

Sailor kirjoitti: (8.8.2014 15:31:35)

petsari kirjoitti: (8.8.2014 15:08:03)
Riitaa syntyy yleensä kun yhtiön johto (siis osaamaton, ammattitaidoton johto) unohtaa pelaavien (ja vastikkeensa maksavien) osakkaiden tarpeet saada vastiketta maksuilleen (siis sitoutumiselle osakkuuteen ja hoitovastikkeisiin) ja pyrkii hankkimaan lisätuottoja jopa myyntikatteista tinkimällä. Toki syytä on omistajissakin kun ei ymmärretä antaa kenkää näille osamattomille tyhjäntoimittajille.

Omistajalla on pahasti peili epäkunnossa jos syytä on kenessäkään muussa kuin itsessä kun omistamassansa yhtiössä on osaamaton, ammattitaidoton johto. Kukakohan hallituksen on valinnut? Hallituksen tehtävät kiteytynevät kahteen asiaan, määritellään strategia ja palkataan toimari.

Se vaan on kumma että joihinkin yhtiöihin, kerääntyy sellainen hyväveliporukka joka keskenään sopii toiminnasta..Hallituksessa ja toimikunnissa on sama seuraporukka, joka on niissä hommissa ollut jo ainakin kaksikymmentä vuotta. Kunnes kuolema joskus korjaa.. Ja, kukapa muu sen toimarinkaan valitsee kuin tämä sama hallitusrinki.

Siinä saa istuskella peilin kauan ja venytellä naamaansa..eikä mitään tapahdu. Onneksi tarjolla on aina vaihtoehtoja mutta se jää harmittamaan kun pienellä uusiutumiselle olisi mahdollista elää mukana ajassa ja positiivisessa kehityksessä.

Näistä pysähtyneisyyksistä niitä riitoja sitten poikii..