Re: Mikä on pay&play -kenttä? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäIhanteellinen tulorakenne 2015 –>Re: Mikä on pay&play -kenttä?

#435441 Ilmoita asiaton viesti
KL

toveri kirjoitti: (15.1.2015 21:00:55)

KL kirjoitti: (15.1.2015 20:48:22)

toveri kirjoitti: (15.1.2015 20:38:29)
Tuo on kyllä sellainen väite että joka pistää lähinnä hymyilyttämään. Käy joskus siellä jenkeissä pelaamassa niin tulet huomaamaan että siellä pelataan s***nan tasokasta golfia kentällä kuin kentällä. En kyllä muista että yksikään kentistä olisi ollut kunnallinen mutta kuitenkin p&p kentillä homma toimii aivan älyttömän hienosti.

No täällä ei enää tyydytä hymyilemään, vaan nauretaan ihan tosissaan!

Et siis koskaan ole käynyt pelaamassa jenkeissä kunnallisella kentällä? No miten kummassa voit väittää, että meininki sikäläisellä kunnallisella jokamiehen kentällä olisi jotenkin erilainen kuin täkäläisellä kunnallisella jokamiehen kentällä (joka Luukki siis maanantaisin on)??

Tuo ’siellä pelataan s***nan tasokasta golfia kentällä kuin kentällä’ on oikeasti pohjanoteeraus. Kyllä jokaisella suomalaisellakin kentällä pelataan ihan s****nan tasokasta golfia ihan joka s****nan kesä. Sitä vain ei pelata ihan koko ajan eikä joka flaitissa, toveri.

Huh huh, ihan vatsaan sattuu..

Naura hyvänen aika se terveellistä. Jenkeissä ei mainosteta erikseen kunnallisia kenttiä, en ainakaan omalle kohdalle osunut sellaisia mainoksia, eikä sille ole edes tarvetta koska kentälle kuin kentälle pääsee muutenkin. Koita nyt ymmärtää että ’luukin maanantaille’ ei missään muualla maailmalla ole tarvetta eikä kysyntää.

Ei varmasti olekaan, koska pelaamisen kulttuurit ovat täysin erilaiset, mikä näköjään sinulle on mahdotonta ymmärtää.

Keskustelu ei tältä osin ole enää hedelmällistä, joten siirryn muihin aiheisiin. Kiitos osallistujille mielipiteistä.