Etusivu›Foorumit›Yleistä›Kenttien Osakkaille tarjotut edut.›Re: mikä on etu
Putti-Possu kirjoitti: (3.3.2011 18:53:57)
Husqvarna kirjoitti: (3.3.2011 18:40:19)
Mielestäni ei kenttäyhtiön missään nimessä pidä subventoida pron tai ravintolan tai kenenkään muun palveluiden hintaa. Tarkoitin, että jokainen hinnoittelee palvelunsa kysynnän, tarjonnan ja kustannustekijöiden perusteella. Sitä ilmaista lounasta ei todellakaan ole!Kyllä osakkaille voi suunnata edullisempia hintoja esim. ravintolasta tai pro-shopista. Kysehän on lopulta markkinointitoimenpiteestä, jossa alennuksesta huolimatta kysenen taho saa enemmän tuloja – toisin sanoen tarjouksella aktivoidaan osakaskuntaa esimerkiksi ravintolan käyttäjiksi tai ostamaan peruslounaan sijasta ’mega-aterian’.
Kyseinen taho VOI saada enemmän tuloja, jos markkinointitoimenpide onnistuu. Halvemmalla myytävä tuote toki sekin tuo tuloja, muttei lainkaan riittävästi, eikä sen myyminen halvalla pidemmän päälle ole kannattavaa.
Kyse on edelleen siitä kuka riskin kantaa, vai kantaako kukaan…