Re: mikä on etu - Golfpiste.com

10.6.–17.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
#445021 Ilmoita asiaton viesti

Husqvarna kirjoitti: (3.3.2011 18:40:19)
Mielestäni ei kenttäyhtiön missään nimessä pidä subventoida pron tai ravintolan tai kenenkään muun palveluiden hintaa. Tarkoitin, että jokainen hinnoittelee palvelunsa kysynnän, tarjonnan ja kustannustekijöiden perusteella. Sitä ilmaista lounasta ei todellakaan ole!

Ei tarvitse ketään subventoida, mutta esim klubiravintolan palveluiden säilymisen kannalta olisi hyvä miettiä keinoja jolla toimintaedellytyksiä voitaisiin parantaa.

Yksi keino olisi eriyttää oma ravintolatila joka olisi varattu osakkaiden ja heidän vieraidensa käyttöön. Kauden alussa kerättäisiin esim. 200 euron ’ravintolavastike’ jolla saisi esim. 20 lounaskuponkia käytettäväksi kesän aikana. Summa ei varmastikaan riitä koko kauden ruokailuihin, mutta se toisi hyvän peruspotin tukemaan ravintolan budjetointia ja toimintaa. Toisaalta näkisin myös parempana klubin oman ravintolan kuin ulkoistetun catering-palvelun.