Re: mikä oli reiän tulos? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötmikä oli reiän tulos?Re: mikä oli reiän tulos?

#293191 Ilmoita asiaton viesti

Chip Greenside kirjoitti: (12.2.2008 15:05:20)

Rauski kirjoitti: (12.2.2008 14:59:09)
Voi olla että menee pieleen, mutta 1 lyöntihän oli jo suoritettu, joka oli siis huti ja väylä avattu. Jos ensimmäinen lyönti olisi pudottanut valmistautuessa pallon tiiltä niin sen olisi saanut laittaa tiille ilman muuta. Kyllä toisesta tökkäyksestä tulee lyönti (vähän sama jos harkkaswingi osuu väylällä palloon) ja jos sen jälkeen lähtee lähtee nostelemaan pelissä olevaa palloa niin siirrosta yksi lyönti ja rankku päälle. Viides on sitten kolossa. En nyt ehtinyt sääntökirjaa katselemaan, mutta ei tuo kovin kaukana voi olla tai sitten on.:)

Väärin meni! Kolme on oikein, kuten ts kirjoitti. Tiin päältä tuuppaaminen on pelissä olevan pallon liikuttamista, jonka jälkeen se tulee asettaa takaisin oikealle paikalleen, tässä tapauksessa tiin päälle.

En kiellä, mutta jatkokysymyksenä onko tiiausalueella mitään merkitystä asian suhteen. Jos tiiauspaikka olisi ollut sen verran edessä, että valmistautuessa pallo olisi mennyt tökättäessä edessä olevalle väylälle tai raffille vaikkakin vain sentin verran.