Re: Mielenkiintoisia kannanottoja - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäRinkun kokouksen satoa!Re: Mielenkiintoisia kannanottoja

#457381 Ilmoita asiaton viesti

Kualeppi kirjoitti: (21.9.2010 9:44:50)

Miksi täytyy yrittää vääristellä asiat aivan perseelleen? Yhdelläkään näistä esimerkeistä ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Kuinka kenenkään mielikuvitus voi edes käsittää asioita noin kierosti? Näin ne huhut leviävät.

Tässä on monessa ketjussa ja työryhmän ajatuksissakin kerrottu, että maksu olisi minimimaksu, eikä sitoutuneet pelaajat (pelioikeuden haltijat) niitä maksaisi.

Päästöoikeuksia, huh huh…

Eipä taida Kualeppi olla huumorimiehiä, kun ottaa päästökaupan noin tosissaan. Viestihän oli se, että millä kontrolloidaan tuon 300 euron sitoutumisrajan täyttymistä, kun maa on täynnä yritys-, perhe-, pelilippu-, viikko-, monipelioikeus- yms osakkeita sekä osa seuroista on nimenomaan poistanut säännöistään sidonnaisuudet tiettyyn golfkenttään (alv-tulkinnan jälkeen).

Jos tehdään keinotekoisia rajoituksia on hetken kysymys, kun syntyy laaja kirjo tapoja kiertää näitä rajoitteita tai jopa tehdä businesta niillä. Jos oikein toden teolla ryhdytään rajoittamaan ihan rangaistuksilla uhaten, niin ollaan jo vaarallisilla vesillä.