Re: Mid am-tour - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMid am-tourRe: Mid am-tour

#360345 Ilmoita asiaton viesti

Thomas varmaan kommentoi kirjoitustaan.

Mutta Lohjalla homma pelitti ihan ok. Asiallista vaihtelua teepaikoilla ja liput säädyllisissä paikoissa ja greenit johdonmukaiset joskin hitaat. Palkintokirjekuoretkin oli lihavat ;-).. Se lähtöjärjestyksen kääntö puolestavälistäkin varmaan on passeli kaikille.

Muista kisoista:

– Teijo sitä normaalia Teijoa, 2. oli lipun paikassa lasit onneksi silmillä

– Ruukissa raffit oli vähän siinä ja tuossa – ja sitä 14. oli ihan turha peluuttaa sieltä maantieltä asti – suomen pisin….

– Luukissa kosteaa

– Wiurilassa vikan päivän lipun paikoissa ei muistaakseni ollu montaa iisiä – lipun paikkojen laittamisessa voisivat arvon kilpailutoimikunnat käyttää järkeä eli vanha kunnon 6 helppoa, 6 normaalia ja 6 vaikeeta toimii aina

– Harjattula – liian lähellä turkua – muuten ihan jees

– Pickala perus pickalakauraa. Ens vuodeks joukkue kisan tokaan päivään vois laittaa 1-6 1. teeltä ja 7-12. 10. teeltä toisena päivänä

Etelän kisoissa tulijoita riittää joten rajat alhaalla – sm:ssä tais olla 4.5 tai jotain. Etäisyyden kasvaessa ja kauden edetessä rajat tuppaavat nousemaan. Kannattaa muistaa että se 160 on edelleen kovaa valuuttaa, ei tosin kärkikamppailussa. Eli edes siedettävän lähelle bufferia niin kyllä sillä kortin saa.