Re: Mestikat / kahden seuran jäsenyys - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMestikat / kahden seuran jäsenyysRe: Mestikat / kahden seuran jäsenyys

#414999 Ilmoita asiaton viesti
KL

aakoo64 kirjoitti: (2.6.2013 13:58:05)

peli iloa kirjoitti: (2.6.2013 9:14:01)
Golfliiton sivuilta http://www.golf.fi, Kilpailukäsikirjan sivulta 20 löytyy tähän pähkäilyyn selkeä vastaus. Kannattaa lukea muutenkin ja vaikka tallentaa ’favoritiksi’.

Eli tuon mukaan lähtökohtaisesti mestikset ovat kaikille jäsenille, mutta seura voi päättää toisinkin. Kilpailun säännöissä pitää vain olla mahdollinen rajaus vain seuraa kotiseuranaan pitäville. Siltäkään suunnalta ei rajaukseen siis ole varsinaista estettä.

Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan Hyvinkään pron ja hänen juristiensa hyökkäystä Suomen Golfliiton päämajaan tämän huutavan, ja tottakai kaikkia mahdollisia lakeja vastoin olevan päätöksen murtamiseksi. Semminkin, kun tästä epäkohdasta kärsii ainakin puoli Suomea.

Ai niin, kotiseuran vaihtamiseksi näyttäisi riittävän pelkkä ilmoitus. Tämä on kuvattu Tasoitusmääräyksissä kohdassa 16.2. Sitä en tiedä voiko seura evätä pelaajalta oikeuden pitää ko. seuraa kotiseuranaan, mutta kyllä joku golfiin perehtymätön juristi senkin varmasti toteaa mahdolliseksi ja äärimmäisen välttämättömäksi.