Re: Meidän talo - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMeidän taloRe: Meidän talo

#456989 Ilmoita asiaton viesti

kebax kirjoitti: (27.9.2010 14:23:16)

MacG kirjoitti: (27.9.2010 13:56:25)
Kyllä kyllä, tarkoitinkin ikävältä niiltä (lue: kateelliset) jotka eivät koskaan ole reissanneet mutta kuitenkin jatkuvasti kritisoivat muita.

Minuunko viittaat? Mulle on aivan yhdentekevää missä kukakin reissaa. Vaan jos sen reissukokemuksen nostaa esiin ainoana argumenttina kyllähän se mua tuppaa naurattamaan. Jos katsot mun tuolloin olevan kateellinen niin onhan se sitten sun häpeäsi.

En viittaa. Totean vaan sen että yleisesti ottaen ollaan hyvinkin nopeasti kommentoimassa asioista joista ei oikeasti tiedetä, ollaan kyllä tietävinämme ja tehdään paljon olettamuksia joilla ei kuitenkaan ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä.

ts kirjoitti: (27.9.2010 14:17:11)
Mitenkähän tää tuntuu jotenkin paradoksaaliselta viestiltä muutamaan aiempaan kommenttiin nähden?

Nyt tuli niin hieno sana etten ihan ymmärtänyt. Pyysin vain pienen yhteenvedon Ruotsin, Tanskan, Saksan ja Espanjan tavoista toimia. Mutta jos tämä oli liikaa tai liian vaikeata niin antaa olla, Ei se oikeastaan NIIN hirveesti kiinnostakkaan. Mä jatkan pelaamista ja jätän nämä politikoinnit ja spekuloinnit muille, kun ei ne omaan peliini kuitenkaan millään tavalla vaikuta. Sitten jos tai kun rupeaa vaikuttamaan niin sitten mä lopetan ja alan tekemään jotain muuta. Helppoa vai mitä 😉