Re: Meidän talo - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMeidän taloRe: Meidän talo

#456975 Ilmoita asiaton viesti

MacG kirjoitti: (27.9.2010 8:34:56)

On totta että näitä country club tyyppisiä kenttiä on paljon ja ne ovat varsin exclusiivisia, (ja moni niistä tällä hetkellä konkurssin partaalla) mutta tosiasia on että niitä kunnallisia kenttiä on pilvin pimein ja nämä on rahoitettu ihan jollakin muulla tapaa kuin kalliilla membership feellä.

Toki alkupääoma on tultava jostain, mutta on varsin kapeakatseista luulla että ne tulevat vain ja ainoastaan gryndareilta, sijoittajilta ja jostain fucking membership feestä.

On silti Suomeen verrattuna hieman eri juttu tehdä kunnallisia p&p-kenttiä sellaiseen paikkaan, jossa on Uudenmaan kokoisella alueella koko Suomen väkiluvun verran populaa. Siitä löytyy jo käyttäjiä jonkin verran. Kyllähän periaatteessa Etelä-Suomeenkin olisi voinut saada aikaisemmin itsensä ylläpitäviä public-kenttiä, mutta tällä hetkellä patoutunutta kysyntää ei taida olla tarpeeksi.

Sitä paitsi onhan noita Suomessakin ainakin muutamia pienellä rahalla tehtyjä vaatimattomampia public-kenttiä. Pelaajienkin pitää vain osata ottaa huomioon mahdollinen hieman ’alempi’ kunnossapidon taso. Jotenkin hullulta on tuntunut joidenkin ’vanhan polven’ golfhenkilöiden naureskelu noita kenttiä kohtaan tyyliin ’no sehän on sellainen ryteikkö ja griinitkin pottupeltoa’. Kuitenkin saattaa parhaimmillaan rakentamiseen olla kulunut koko kenttään vähemmän rahaa kuin ’paremman’ kentän yhteen viheriöön.