Re: Meidän talo - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMeidän taloRe: Meidän talo

#456972 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (27.9.2010 8:53:08)

MacG kirjoitti: (27.9.2010 8:34:56)
[
On totta että näitä country club tyyppisiä kenttiä on paljon ja ne ovat varsin exclusiivisia, (ja moni niistä tällä hetkellä konkurssin partaalla) mutta tosiasia on että niitä kunnallisia kenttiä on pilvin pimein ja nämä on rahoitettu ihan jollakin muulla tapaa kuin kalliilla membership feellä.

Toki alkupääoma on tultava jostain, mutta on varsin kapeakatseista luulla että ne tulevat vain ja ainoastaan gryndareilta, sijoittajilta ja jostain fucking membership feestä.

En kai toisin ole väittänytkään, mutta niihin on älytön vedota silloin kun Suomen tilanteeseen verrataan. Meillä kun noita ei ole, eikä ihan hetkeen ole tulossakaan. Eikös privaattikenttien touhua sentään pidä verrata privaattikenttiin?

Mieluusti kuulisin mistä tuo fucking alkupääoma noille fucking privaattikentille tulee jos ei noista mainitsemsitasi fucking syistä

Tais vähän kritiikki kirpaista….

Pakko oli tarttua tähän viestiisi kun siitä nyt vaan saa sellaisen kuvan että nämä linkkaamasi esimerkit ovat ne ainoat vaihtoehdot tuolla rapakon takana, ja olihan se viesti muutenkin varsin halveksivan sävyinen. On se hurja miten sä jatkuvasti jaksat kritisoida ja kyseenalaistaa Jarin juttuja, kaveri on asunut siellä monenmonta vuotta ja aivan varmasti tietää sikäläisistä tsydeemeistä yhtä sun toista. Antaisit nyt vaan olla…

Enhän minä missään kohdin kyseenalaistanut privaattikenttien alkupääomaa, vaan enemmänkin huomautin että on muitakin vaihtoehtoja kenttärakentamiselle USA:ssa kun kalliit yksityiset country clubit.

Seuraavaksi varmaan pyydät esimerkkejä näistä muista, joten säästän sinulta jo tässä kohdin sen vaivan. Asiasta voit lukea enemmän esim. USA:n sisäministeriön sivuilta kohdasta National Park Service. Siellä nimittäin on aika läjä näitä valtion rahoittamia ja ylläpitämiä kenttiä. Jos et löydä niin voin opastaa sinut oikeille jäljille.