Re: Mausteita kaukosoppaan… - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten ratkaista kaukojäsenyys?Re: Mausteita kaukosoppaan…

#362308 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

20000 kaukoa tuo rakkaalle yhteiselle liitollemme hynää puoli miljoonaa €uroa eli n. 3 000 000 mummoa. Kuinka liitto voi sallia tämän tapahtuvan!? Epäilen: helposti.

100 000 golfaria tarkoittaa samaa kuin työelämässä eli jotain 10-20% siitä on poissa ’töistä’ opiskelun, sairauden, lastenhoidon vuoksi, vasta tulossa alalle tai lopettamassa. Ei ole mitään staattista kaukoa vaan dynaaminen vaihtuva massa. Liiton määräämä ajokorttisääntö ajaa nuo ’vajaakuntoiset’ hakemaan kortin sieltä, mistä sen saa järkevasti tilanteeseensa nähden.

Kaukojen aiheuttama kenttien ’kuormitus’ on nykytilanteessa pieni murto-osa koko kierroskapasiteetista. Tunnen itsekin useita kaukoja, jotka pelaavat 0-2 rundia kaudessa, mutta haluavat pitää kiinni mahdollisuudesta mennä skulaamaan jos vaikka duunissa järjestetään kisat.

Osakeyhtiöt ovat jo rakenteellisesti tukossa. 800-1000 osakasta tukkivat mennen tullen mm viikonloput ja iltapäivän 15-18 väliset startit.

10% osakkaista pelaa kentän kierroksista puolet. samat, jotka täällä vaahtoavat kaukoja vastaan ja kehuvat 5 euron kierroskuluillaan. kaukoissa on myös osakkeen pois vuokranneita osakkeenomistajia ja niitä, jotka puolestaan ovat maksaneet vuokrapelioikeuden itselleen.

ehdotuksia: osakkeiden ulosvuokraus kieltoon pikimmiten. Osakkaiden kesken uusjako kustannuksiin ja starttiaikoihin , ongelmakäyttäjät kuriin (kuten minä). pelioikeus vain lippuina ja niihin vaikkapa kolme eri väriä: aamupäivä keskipäivä +myöhäisilta ja ruuhkaliput.

osakkeita myyntiin vain 300/ 18r. esim Kytäjä kannattaisi jäädyttää 600 osakkaaseen. rahamiehiä löytyy ainakin tältä palstalta jutuista päätellen.

Greenfeet minimi 100€ ja vierailut vain osakkaan vieraana.

eiköhän näillä saada pelaajia savustetuksi ulos sopiva määrä.