Re: Marja T. pulassa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMarja T. pulassaRe: Marja T. pulassa

#287763 Ilmoita asiaton viesti

Jopas KL heitit kimurantin pähkinän ja hieman hypoteettisen sellaisen.

Hypoteettinen siltä osin, että 125 metrisiä par 3- väyliä ei löytynyt parhaalla tahdollakaan miltään HCG/Paloheinän /seuran / kenttäyhtiön tiedoista.

Lienee jokin koira(t) haudattuna kysymykseesi, mutta lähin keltaisilta 125 metrinen reikä oli scorecardin mukaan väylä 2.

Vastauskin on hypoteettinen eli Marja T. tykittää tuloskortin mukaan kymmenen metriä lähempää punaisilta eli mittaa avauksessa olisi n. 110 metriä väylällä 2.

Ja sitten sääntötulkintoihin ja tulkintoja…(deccarien ulkopuolelta)

Marjan avaus ko. väylällä oli ”huti” ja pallo lensikin viuhuvalla spinnillä metrin taaksepäin punaisilta lähestyen keltaisia tiimerkkejä teeboxin ”babynorsuraffiin”.

Sormi suussa Marja T. sitten fiksusti droppaa pallonsa taaksepäin lähelle motocross- rataa muistuttavalle alueelle lähelle keltaisia tee- pulikoita, mutta pallo valuu korotetulta taistelutantereelta alas päätyen väylän opastaulun viereisen lätäkön läheisyyteen. ..kele…siellähän lätäkössä oli uuden kentän ”shaperin” pyöränjäjet ja pallo upoksissa ruskeassa ”litkussa”.

Paha paikka, nyt tarvitaan järkeä sekä oivallusta ja Tyrniskä päättää kilauttaa Riksun Jonelle.
Tuut, tuut sanoo luuri, kun huomaa soittaneensa itselleen.

Peliryhmässä ainoa etiketin ymmärtävä pelikaveri ”toppuuttelee” kännykän käytöstä, mutta herrasmiehenä lainaa pallo-ongen ja myöhemmin ekotiin sekä draiverinsa, jotta seuraava lyönti olisi mahdollista saada chippamalla tiin päältä takaisin teeboxiin.

Tästä Marja suivaantuu ja julistaa koko teeboxin pelaamattomaksi paikaksi sekä diskaa itsensä ko. kierrokselta vedoten siihen, että onhan noita kenttiä, säännöt tai tasoitusrajat eivät koske ”monipelipaketin” omistajia.
Tämä kierroshan ei ainakaan vaikuta tasoitukseeni, sillä en pelannut sitä loppuun toteaa Marja T. voittajan elkein.
Hän myös moittii pelikaveriaan neuvomisesta sekä välineiden lainaamisesta sormeaan heristäen.

Klubitalolla Tyrnin kaverit kysyivät, miten meni, johon Marja T. loogisesti vastaa; alussa puttipeli ok – griiniejä tosin en erottanut ykkösellä väylästä (talvigriinit), tiiltä hieman parannettavaa, mutta en missanut kuin yhden griinin ja otin muutaman tyhmän ”rankun” kakkosella, muuten ihan ok.

Tasoitustoimikunta muun ryhmän painostuksesta myöhemmin pähkäili Tyrnin rankkujen määrää ja totesi, että ”who cares”- eihän tuo jättänyt tuloskorttiansakaan.

Anna H. kuulee kommentit ja hymistelee, sillä tulihan taasen yksi tyytyväinen kurssilainen, jolle Suomen paras pelipaketti myytiin ja valtakunnassa suosio jatkuu..