Re: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMankkaan kaatopaikkaRe: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta

#359196 Ilmoita asiaton viesti

aivotonta kirjoitti: (2.3.2007 15:49:40)
Helmi-paikka se on myös muille. Miksi se pitäisi pyhittää golfille?

No niin. Nythän tässä tullaan tähän ongelman juureen, joka on se, että näin hyvää maata on aika rajallisesti, ja luonnollisesti ihmiset eri intresseillä kilpailevat mahdollisuudesta sen käyttämiseen. Turha sitä on ottaa henkilökohtaisena loukkauksena niinkuin sinä näytät tehneen.

Sinulla on omat preferenssisi, golfareilla luonnollisesti toiset. Konflikti on valmis ja päätöksen tekee joku muu. Meidän ’valttimme’ on se että me olemme valmiit laittamaan hommaan kiinni omaa rahaamme osakemuotoisen yhtiö/yhdistystoiminnan kautta, toisin kuin oikeastaan mikään muu taho. Vastapuolen aseena taas on kova ruikuttaminen ja itkeminen siitä, että pitäisi saada enemmän ja kauniimpaa niin, että kaikki kuitenkin maksetaan yhteisistä rahoista, ja että se sopii eritoten omiin tarkoituksiin. Jos haluatte oikeasti muodostaa vakavan uhan kenttähankkeelle, suosittelen että perustatte koirapuistoyhtiön, joka ostaisi, kehittäisi ja aitaisi alueen ja myisi yhtiöön koiranjuoksutusosakkeita. Ajattele, voisitte saada 50 ha rajoittamatonta juoksentelumaata jopa 800-1000 hauvalle, mitättömään 10 000 EUR per kirsu hintaan!!

Mutta se, että tulet tänne aukomaan päätäsi tietämättä golfista yhtään mitään lajina tai sosiaalisena ilmiönä, on ihan meidän kaikkien ajan haaskausta. Voin luvata että varsin säälittävä yrityksesi käännyttää täältä ihmisiä asiasi taakse ei yhtään päätä käännä.

… tai noh, kyllähän minulla aika hauskaa on tänään kustannuksellasi ollut. Kiitos siitä!