Re: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMankkaan kaatopaikkaRe: Mankkaan kaatopaikka -> aivotonta

#359037 Ilmoita asiaton viesti

Sekin on ristiriidassa puheissanne, että ensin annetaan ymmärtää, että golf on kaikille sopiva laji ja että kentästä tulisi semmoinen, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa yhteiskuntaluokasta riippumatta. Sitten taas seuraavaksi sanotaan, että jotta pääsisi harrastamaan pitää lunastaa 15 000€ maksava osake. Ei kyllä tämän perusteella ole kaikkien laji..

Minun mielestäni 9 reikää riittäisi Mankkaalle. Jokamiehelle tarkoitettuna, eli avoimesti käytössä olevaksi. Tai vastaavasti 18 reikäinen mini-golf. Se on kaikkien kukkarolle sopiva laji. En ole golf-vastainen, en vain pidä siitä, että näinkin keskeisellä paikalla oleva alue pyhitettäisiin vain yhdenlaiseen käyttöön joka rajoittaisi muiden alueen käyttämistä.

Mitä tulee siihen kun joku viittasi hevostallin ja golf-kentän harmooniseen yhteiseloon Gumbölessä ilmeisesti niin asiahan ei niin ole. Itseasiassa hevosilla ei ole lupa talvisinkaan käyttää golfkenttää… Siltikin väitätte, että rinnakkaiselo toimii helposti vaikka näin ei ole. Jälleen alakynteen jäänyt muut kuin golffarit. Siellä alue sitten talvisin seisoo tyhjänä.