Re: Mallia by Woods - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMallia by WoodsRe: Mallia by Woods

#446235 Ilmoita asiaton viesti

AAH kirjoitti: (16.2.2011 11:38:31)

Ulkomaille kirjoitti: (16.2.2011 11:31:45)
Asiat voi nähdä niin monin tavoin. Tarkoitan sitä, että kun selvää menettelyä ei ole rikkeen tapahtuessa, johtaa se siihen että henklöstä riippuen tapauskohtaisesti ruvetaan miettimään mahdollisia sanktioita.

Mihin perustat väitteen, että selvää menettelyä ei ole?

Jos vaikka suomalainen pelaaja olisi moiseen syyllistynyt, tuskin tälläkään palstalla olisi valloillaan nyt nähty lynkkaus mieliala.

Että jatkat sitten valitsemallasi mutu-linjalla.
Minä väitän, että synti ei olisi yhtään pienempi, olisi tekijänä kuka tahansa.

Höpö höpö, kyllä olisi. Olen monta kertaa nähnyt syljettävän golfkilpailussa. Joku aika sitten mielestäni yksi golfin suurimmista moukista Boo Weekley räki useasti ikäänkuin mällin tms vähän niinkuin ’lännenmies’-tyyliin if you know what I mean. Viime kisassa Pebble Beach’issa Steve Marino räkäisi ainakin kaksi kertaa, joista toinen pian nostettuaan pallon kupista. Sergion teko oli aivan omaa luokkaansa, joten kyllä sillä on suuri merkitys kuka ’tempun’ on tehnyt siihen minkälainen suhtautuminen on. Tiikeriä seurataan herkeämättä koko ajan aivan toisin kuin Henrik Stenson’eita ja muita tusinamiehiä, jotka syljeskelevät varmasti siinä missä muutkin, mutta eivät pääse kuviin kun ketään ei kuitenkaan kiinnostaisi.