Re: -> maksy - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#485718 Ilmoita asiaton viesti
KL

maksy kirjoitti: (14.10.2006 9:49:00)
Toinen mikä itseäni mietityttää on, että miksei kentille myydä 10-kerran lippuja minkä hinta muodostuisi arkihinnasta ja olisi voimassa viikonloppuisin. Nyt 10-kerran liput ovat arkigf:n ja viikonloppugf:n keskiarvo +2 euroa. Jotenkin vain tuntuu ahneudelta tuollainen.
Myös monen kentän vuokrapelioikeuksien hinnat ovat parissa vuodessa puolitoistakertaistuneet. Onko kentät sitten parantuneet niin paljon? Onko pelipäiviä tullut niin paljon lisää? Mielestäni ei.

Miksi ihmeessä seura haluaisi myydä kysyttyjä viikonlopun aikoja arkiaikojen hinnalla?? Onhan tuo 10-kortin hinta per kierros joka tapauksessa halvempi kuin yksittäinen viikonlopun gf. Jos liiketoimintaa haluaa nimittää ahneudeksi, niin siitä vain, mutta on hyvä muistaa, että tuo ahneus ylettyy ihan kaikkiin liiketoiminnan muotoihin.

Mitä vuokrapelioikeuksien hintoihin tulee, niin ainakin GP:n Pörssin mukaan hinnat ovat tulleet alas miltei poikkeuksetta. Kysyttyjen kenttien pelioikeudet ovat pysyneet kutakuinkin ennallaan, mutta ainakin pk-seudulla varsin moni osakkeenomistaja on tänä vuonna joutunut vuokraamaan pelioikeutensa ulos jopa alle omakustannushinnan. Sellaista en omalta peliuraltani muista aiemmin tapahtuneen. Kyllä tänä kesänä on ollut vuokraajan markkinat.