Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#447839 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ällikkämies kirjoitti: (2.5.2011 18:58:16)

ts kirjoitti: (2.5.2011 16:52:18)

Ällikkämies kirjoitti: (2.5.2011 16:37:25)
Käykö kädet ennen osumaa (ja ennen kuin kädet ohittaa pallon) alkuasennon käsien paikan alapuolella? siis horisonttaalisessa mielessä?

Jos ei käy, niin on vaikea käsitttää miten kädet voi olla nousussa kun osutaan palloon. Ja uskon siis kyllä, että hyvillä pelaajilla kädet on pienessä nousussa osumaan tultaessa, mutta se järkeilyni mukaan vaatii, että kädet on käyn starttitilanteen alapuolella.’

Nää on vaikeita juttuja 🙂 Pipo ihan pyörällä kun teijjän kinaamista lukee 😀

Eivät käy alkuasennon pisteen alapuolella. Pysyvät koko swingin ajan tuon pisteen yläpuolella. Ulnaarideviaatiosta löytyy selitys ilmiölle.

Ja tokihan pitää myös katsoa, etä vasemman lkapään liike on se joka kättä nostaa, eikä käden koukistuminen. Alko jo pelottamaan, että kun menee rangelle seuraavan kerran, niin pelkkiä kyynärpäätaklauksia näkyy 😉

Hmmmm…Miten se maila sitten ylettyy sinne pallolle? Siis jos lapasten tekemän rinkulan alakuolokohta on alkuasennon kohdalla, ja kädet on osumassa nousussa, niin silloinhan kädet on nousussa alkuasennon asemastaan. Tämähän tarkoittaa että jokaisen millin mitä kädet tästä nousee, nousee myöskin lapa . ja kun lapa on ollut maassa alkuasennossa, on se käsien nousun takia irti siitä. Vai enkö nyt tajua jotain?

Kuten jo tuossa aiemmin kirjoitin, niin ulnaarideviaatiossa on tuon yhtälön ratkaisu. Käsivarren ja mailanvarren kulma ei ole sama alkuasennossa ja osumassa.