Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#447687 Ilmoita asiaton viesti

duffeli kirjoitti: (21.4.2011 12:21:48)
Tiedän lintsanneeni fysiikantunneilta paljonkin ja sen vuoksi saatan olla vähän kuutamolla. Mutta minua kiinnostaisi onko laskentamiehet kuitenkin samassa tilanteessa väittäessään asioiden olevan mitattuja ja fysikaalisia faktoja. Animaatiovideosta napsaistiin ilmeisesti paloja, joiden pohjalta laskettiin mailan kulmanopeus. Tästä johdettiin sitten sitä sun tätä. Onko tämä kulmanopeus oikeasti todellinen. Jotta kulmanopeus voitaisiin laskea näin yksinkertaisesti, niin eikö yläpään pitäisi olla kiinni liikkumattomassa pisteessä. Ei meitsin swingissä ainakaan.

Ei tarvitse, jokaisella käyrän palalla on polttopiste jossain avaruudessa. Se voidaan määritellä esimerkiksi vertaamalla havaintojen sijainteja suhteessa johonkin systeemin ulkopuoliseen pisteeseen tai suoraan.

Pointti on ts:n ja osin minunkin mielestäni siinä, että havaintoväli on liian pitkä. Lavan liike ei ole swingissä ympyrän kehä, vaan vaihteleva käyrä. Kaikkia tuon käyrän tangentin muutoksia ei näin pitkien havaintovälien vuoksi havaita, mikä johtaa oletuksiin.