Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#447464 Ilmoita asiaton viesti
PG

Valitettavasti en löytänyt tuosta Tom Watsonin parista ajatuksesta mitään asiaan liittyvää. Antaa olla…paitsi etutaipuma vielä vähän askarruttaa.

ts kirjoitti: (6.4.2011 9:58:58)

PG kirjoitti: (5.4.2011 13:59:15)

Q8 kirjoitti: (5.4.2011 10:56:37)
Taipuuko varsi eteenpäin vai ei osumassa? Tätähän esiintyy valokuvissa usein, ja syyksi laitetaan digitaaliset kameratekniikat. Ja näin onkin. Mutta onko 100% taipumasta kameran syytä?

The simulated behaviour of a golf shaft during the downswing. Tuossa linkissä on sivulla 158 hyvä kuva, jota ei ole ainakaan digikameratekniikalla pilattu.

Nii että se ei Pennerkään tajunnu mlitä 2D harha saa asiat ihmisen silmissä näyttämään. Hävettääköhän noita ttutkijita nykyään aikasemmat julkaisunsa vai vieläkö ovat uskossaan lujia? Olisi hauska päästä haastattelemaan jsokus.

Tuo ei ole valokuva, vaan simulaatioon perustuva piirros svingitasossa. Myöhemmin Penner mainitee : “Researchers have also considered the deflection of the clubhead and shaft in other directions.” ja kertoo jonkin verran myös alataipumatuloksista. Myös Q8:n löytämässä tutkimuksessa UNDERSTANDING THE ROLE OF SHAFT STIFFNESS IN THE GOLF SWING on paljon asiaa sekä etu- että alataipumasta. Oikein high speed- kameramiehetkin ovat olleet asialla taipumamittauksissa.

Onko mielestäsi siis niin, että osumahetkellä on alataipumaa runsaasti, mutta etutaipumaa ei yhtään?

Itse en ole ottanut enkä ota kantaa siihen, miten varsi on taipuneena osumahetkellä.