Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#447413 Ilmoita asiaton viesti

PG kirjoitti: (1.4.2011 15:28:15)
Valitettavasti Trackman ei ilmoita, mikä mailanpään nopeus on kontaktin lopussa.

Trackaman ei ilmoita, mutta 4D ilmoittaa. Katso ketjun viesti nro 5.

PG kirjoitti: (1.4.2011 15:28:15)
linkissä Trackman mainitsee ne kolme tekijää, joista smash factor (ja samalla myös mailanpään hidastumis%) riippuu: COR, spinnloft, pallon ja lavan massojen suhde. Tukivoimaa puuttuu. Se on hämmästyttävää, onhan Mikko Ilonenkin vaihtanut stanssiaan nimenomaan juuri siksi, että tukivoiman tuottaminen olisi entistä helpompaa.

Trackaman tosiaankin puhuu kolmesta eri suureesta: 1) the coefficient of restitution (COR) between the club and ball, 2) The spin loft (the angle between clubface orientation and club head direction), 3) The mass ratio between the ball weight and the club weight
Huomasitko PG, että nämä kaikki ovat staattisia suureita, jotka vaikuttavat tietyllä ajan hetkellä.

Osuma on dynaaminen tapahtuma, joka kestää tietyn ajan. Itse johdit kaavan, johon minä vain laitoin arvot, ja sen mukaan saimme sinulle epämiellyttäviä tuloksia. Kun kaavassasi a on nimenomaisesti osuman aikainen kiihtyvyys/hidastuvuus, sinä epätoivoisesti yritit pukea sen osumaa edeltäväksi suureeksi, jolla ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä. Jos me tutkitaan osuman aikaista ilmiötä, se on ihan sama onko osumaan tultu puusta vai perseestä. Vittu, että professorit voi joskus olla tyhmiä, kun huomaavat jäävänsä alakynteen – ihan oikeesti. Ja Teemu, tule nyt äkkiä viheltämään tämä peli poikki, koska Fukke on ylittänyt kohtuullisen keskustelun rajat.