Re: Mailanpään hidastuminen - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMailanpään hidastuminenRe: Mailanpään hidastuminen

#448897 Ilmoita asiaton viesti
B

ts kirjoitti: (17.6.2011 9:45:20)

B kirjoitti: (17.6.2011 9:18:58)
[
Minusta ja uskon, että myös fyysikoista tukivoima-asian ei tarvitse olla millään erityisellä tolalla. Se on helppo lisätä kaavaan, jos se löytyy. Syntyneen uuden kaavan tulee myös totetua mittausten antamilla tuloksilla. Nykytilanteessa näin on, eikä lisävoimaa ole puuttunut. Itse kaava ei ole hatusta repäisty, vaan sen johdattelu on tässä ketjussa ansiokkasti esitetty (by PG). Sen tulee tietysti noudattaa mekaniikan peruslakeja.

Ihan ensin pitäsi varmaan saada todellista mitattua tietoa lavan nopeudesta ja sen mutoksesta. Se olis loistava lähtökohta.

Jos olemassaolevien laitteiden mittatarkkuus ei tyydytä, kehittelette varmaan parempia. Nyt mennään näillä. Hienoja vempeleitä.
4D on tässä asiassa vaatimattomalla tasolla. Siksi Trackmanin tai FS:n antama lisäinformaatio voi tietysti parantaa tilannetta. Niiden hankkimiselle 4d-systeemiin on ollut ilmiselvä tilaus. Tämä keskustelu on yksi osoitus siitä. Systeemissä aina vahvin tai heikoin lenkki lopulta on se, joka ryystää kahvia dallaspullalla.
Se olis loistava lähtökohta.