Re: Mailan rakentaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Mailan rakentaminen

#302019 Ilmoita asiaton viesti

Painotukseen kannattaa jonkun sortin vaaka hankkia, helpottaa kummasti. vaihtoehtoisesti löytyy swingipaino-laskimia ( esim. http://www.leaderboard.com/SWINGWT.HTM ) joilla saa tontille laskettua. Itse painottaminen käy joko tungstenjauholla yläpäästä tai lyijy/tungstenpalalla varren ja lavan väliin alapäähän liimatessa. Se tuntuma on se tärkein kuitenkin.

Kuka tahansa osaa leikkaa ja liimaa mentelmällä mitä tahansa rakentaa mutta käytettävyys voi olla eri. Pienellä asiaan tutustumisella etukäteen tekee koko homman itselle mielekkäämmäksi. Mukavaa puuhastelua kyllä. Tervetuloa pimeälle puolelle 🙂

Hosel koko vs varren ympärysmitta kannattaa huomioida tilatessa 🙂 Varsien katkaisuun on valmistajilla omat trimmausohjeet, nykyiset raippavarret on enempi butt cut only mutta raudat (parallel tip) menee käyttökohteen ja varresta riippuen halutun jäykkyyden mukaan.

Golfmailaepoksiin lämpöpuhallinkin riittää, kauppaepokseihin ei aina ilman hikeä. ja joku dremeli tai akkukoneeseen harjausjuttu on hoselin putsauksessa kova sana.

Nordicagolf taitaa jotain myydä ruotsissa, lisäksi jenkeistä löytyy hireko, diamondtour, valuegolf ym. komponenttipuljuja. Mutta suosi kotimaista jos vaan onnistuu.
Jos harjoitella haluaa niin multaki löytyisi suht paljon itselle tarpeetonta rakennuskamaa, lähinnä vartta ja jokusia nuppeja jne.

mun 2 senttiä, jotain varmasti jäikin mutta mutta..