Re: Maahan painunut pallo - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMaahan painunut pallo jne.Re: Maahan painunut pallo

#290410 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (8.6.2009 14:15:55)

Rauski kirjoitti: (8.6.2009 13:01:11)

Näin sitä tyhmänä on tullut otettua monta pelaamatonta paikkaa vetisistä metsistä, kun pallo on maanut lammikoissa. Ties vaikka olisi ollut ihan kentää.

Kaivoinpa tuosta yhden tuloskortin ja siellä paikallissäännöissä lukee:
Kentän alueella haketetuilla alueilta ja metsissä sijaitsevista risukasoista ei oikeutta vapautukseen. Ymmärtääkseni tuossa ainakin jotenkin metsää erotetaan kentästä. Mutta ota nyt sitten tästä selvää, kun niitä risukasoja on metsässä, että mikä niistä on kenttää. Ei ole helppoa, ei. Ei ihme, että vähän sekoilee….:)

Taas kerran nähddän, mitä turhilla sanoilla paikallissäännöissä saadaan aikaiseksi. Sama tilanne, kun erikseen paikallissäännöissä joillain kentillä määritellään tiet kiinteiksi haitoiksi. Ei pitäisi itsestäänselvyyksiä niissä toistella, vaikka tarkoitus varmasti on hyvä.

Mitähän se metsä voisi edes muuta olla kuin kenttää?

Kyllä kai se metsäksi edelleen voitaisiin tulkita vaikka väylän laidalla onkin :), metsästäkin saa lyödä jos osaa ja pystyy.

Voidaankohan muuten myrskyn kaatama puu siellä metsäs… eiku kentällä tulkita epänormaaliksi kenttäolosuhteeksi. Pirulainen, kun voi haitata kenttäpeliä aika pahasti. Tai oikeastaan eikös se pitäisi merkitä korjauksenalaiseksi alueeksi, jota tosin kenttähenkilökunta ei välttämättä ole korjannut kýmmeneen vuotaan. Tai siis oikeastaanhan kaatuneet puut kentällä voisi paikallissäännöissä määrittää kiinteiksi haitoiksi. Vähän kyllä alkoi nyt harmittamaan, että golfkentällä voi olla kaatuneita puita.