5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLounas vaihtoehdot/hinta/laatu golfravintolassaRe: Lounas vaihtoehdot/hinta/laatu golfravintolassa

#395317 Ilmoita asiaton viesti

Ballmarker kirjoitti: (11.6.2009 15:03:55)
Kuulun niihin ilmeisesti ’halveksittaviin’ golfareihin, jotka voivat hoitaa golfulkoilunsa erinomaisesti ilman ravintolapalveluja. Niinpä mielipiteeni onkin, ettei ravintolapalvelujen tarjollaolo golfkeskuksissa ole mitenkään välttämätöntä (paitsi henkilökunnalle se on jotenkin järjestettävä). Kiva on, jos kahvia, pullaa ja virvokkeita on saatavilla jälkipelipöytiin, mutta kyllä niitä ilmankin on ihan jees. Ruokatarjoilut sen sijaan ovat turhaa ’ylellisyyttä’.

Olen viettänyt monia miellyttäviä päiviä golfin merkeissä ulkomailla pelillisesti erinomaisilla golfkentillä, joiden yhteydessä ei ole ollut ravintolapalveluja. Mikään ei ole jäänyt vaivaamaan.

Itse en ole kokenut hyvien ravintolapalvelujen mitenkään haittaavan pelaamista tai viihtymistä kentillä. Rauskin mainitsemalla konseptilla pärjäävät varmasti kaikki. Hinnoittelu (laadun lisäksi) on avainasemassa ravintolapalveluiden turvaamisessa golfklubeilla. Liian kallis hinta karkoittaa isoimmat asiakasmassat, eivätkä satunnaiset ruokailijat riitä kattamaan toiminnasta aiheutuvia kuluja.