Re: Lounas vaihtoehdot/hinta/laatu golfravintolassa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLounas vaihtoehdot/hinta/laatu golfravintolassaRe: Lounas vaihtoehdot/hinta/laatu golfravintolassa

#395330 Ilmoita asiaton viesti

Jylan kirjoitti: (14.6.2009 23:04:05)

juza21 kirjoitti:
eväistä: asiallisimmat mihin olen törmänny löytyy ruissalosta ja toinen hirsala. hinnat molemmissa kohdalla.

huonoimmasta päästä ruokailut on tullu itselle eteen vanajalinnassa (hinta / laatusuhde) ja kytäjä (ylikypsää pastaa, pieni annos ja kallis)

Mikähän käpsähdys on Kytäjällä käynyt, kun siellä on aina hyvät ja edulliset eväät. Buffet-pöydästä saa lounarilla (9.70 €) aivan mainion aterian ja annoksen koosta voi syyttää vain itseään. Hinnat ovat prikulleen samoja kuin tuolla edulliseksi kehutussa Hirsalassa.

Vanajanlinnassa taso ylittää reilusti tavan klubiklubiruokailun. Listan ruuat ovat mielestäni aivan huipputasoa millä mittarilla tahansa. Hinnat tietenkin korkeammat, mutta suhteessa laatuun – kohtuulliset.

Olenpa syönyt usein myös Ruissalossa ja siellä on tarjolla erittäin hyvä klubi-buffee (husmanskost-tyyliin) ja hintataso on jopa hieman edullisempi kuin Kytäjällä/Hirsalassa.

Yleisesti ottaen kaikki nämä nimeltä mainitut edustavat omalla tavallaan golfravintoloiden parasta luokkaa. ja, vastaavia toki löytyy muualtakin..

Vaatimattommasta päästä ovat kahvi/kelmusämpylä ja jotkut pelkkään keittoon tukeutuvat paikat. Muttei niissään ole juuri aihetta valittamiseen.

Niin tai olisiko vaikka että NÄLKÄ määrää hyvän sapuskan. Taiteelliset annokset vain kuuluu nykypäivään,ei niillä koskaan ole nälkä lähtenyt.