Re: LOL, selvishän se syy maaniselle spämmäykselle - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäDraiv in Golfin osakeanti käynnissäRe: LOL, selvishän se syy maaniselle spämmäykselle

#418714 Ilmoita asiaton viesti
ts

Ulkomaille kirjoitti: (12.4.2013 8:14:05)

ts kirjoitti: (12.4.2013 8:06:34)

Ulkomaille kirjoitti: (12.4.2013 7:51:57)
! ei mitää shittiä siis todellakaan! pitäisikö ensin tehdä soittokierros vaikka hallituksen jäsenille ja varmistaa että sivuilla ilmoitetut tiedot on oikein? vai mitä vaadit taustatyöksi?

ja se p”’leen edit puuttuu edelleen…

niin siis vastauksena tuohon loppuosaan: sellaisista asioista joista on noin hataran tiedon varassa voi pitää naamansa ummessa. Tai sitten voi olla kysymyslinjalla ja esim kysyä eteneekö hanke.

Mutta kun päästää päähänsä valmiiksi tietyt perusasetukset, ei vaan voi nähdä misään enää hyvää ja onnistumisen mahodllisuutta…

Minähän kysyin että mitä mieltä hankkeesta ollaan. Lisäksi luin tietoa hankkeen sivuilta.

Lähes kaikkihan täällä dissaa kuinka paskaa ja tyhmää on omistaa tai ostaa golf osake. Niin luulisi että herättäisi silloin laajempaakin pohdintaa, onko nykyisessä toimintaympäristössä mahdollista rakentaa tämän osakeperiaatteen varaan uusi kenttä. Kun muualla osakekauppa on ajanut seinään. kyllä se on ihan avoimen ja asiallisen keskuselun paikka.

vertaa esim kytäjän tai linna golfin tilanne. helvetin hienot mestat ja kentät, osakkeita annissa epärealistisella hinnalla ja tilanne on patissa. miksi näin ei kävisi uudestaan, on hyvä ja asiallinen kysymys.

Ja onhan tuo aikamoine provo mitä he sivuillaan ilmoittavat. hehän suoraan väittävät, että pk seudulla ei enää kohtuuhintaisia osakkeita ole tarjolla. se jos mikä on shittiä ja väärä väite.

Mä en edelleenkään ota kantaa yksittäisiin väitteisiin, vaan toteavan koko ajattelusi pohjautuvan totaaliseen yksinkertaistamiseen, etkä näköjään tohellukseltasi ennätä edes lukemaan viestejä niin että voisit ne ymmärtää. Kiire kirjoitaa ja vastata…ymmärrys ei kehity.

Mäpäs heitän sulle kysymyksen vielä ihan vinkkinä: Miksi ihmeessä joku ostaa osakkeen hintaan 5000e kun sen saa jälkimarkkinoilta hintaan 1000e? Ja perkules… vielä useemmankin… todellinen typerys… vai… hmm…..