Re: Lisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseen - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseenRe: Lisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseen

#395420 Ilmoita asiaton viesti
ts

tepi62 kirjoitti: (4.7.2009 10:10:52)
Enenmpi ihmettelen/harmittelen et tääl ei ole aikoinaan rakennettu enemmän kenttiä joissa ei olis osakkeita. Pelaaminen perustuis jäsenyyteen ja sen maksuihin.

Toinen hämmästyttävä aihe on, miks rakennetaan mitään voimaloita, kun sähköä tulee kuitenkin pistorasiasta 🙂

No itse asiassa nä olen edelleen vankkumaton Ruotsin mallin kannattaja tässä asiassa, mutta ei se taida ahneessa ja itsekeskeisessä maailmassa vaan toimia. Aatteleekohan noi naapurit sen jotenkin toisin?

Mutta eiköhän vuokramarkkinat kaikkiaan ole syntyneet tiettyjen lajin mesenaattien vuoksi, jotka ovat lähteneet kentän rakentamista tukemaan ostaen osakkeita yli oman tarpeen. Aikanaan varmasti näin, myöhemmin tilinteko mielessään. Alkuperäisessä tilanteessa on hienoa, etä on toimivat vuokramarkkinat, mutta niiden pitäisi aina olla väliaikainen tila, josta osake siihen liittyvine oikeuksineen ja velvoitteineen aikanaan kulkeutuu pelaajan käyttöön. Tämä tietysti vaatii toimenpiteitä, että omistaminen on vuokraamista järkevämpää, ja vuokraaja jossain vaiheessa ostaa isännältä paperin pois kuleksimasta. Sitten kun niitä papereita ei enää halukkaille riitä, alkaa prosessi pyörimään uusien kenttähankkeiden osalta, ja taas löytyy mesenaatteja ja muita sijoittajia, jotka tuon projektin mahdollistavat.

Näin siis kuvitteellisessa ihanemaailmassa. Tosin siellä ei lyödä huonoja lyöntejäkään varmaan….