Re: Lisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseen - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäLisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseenRe: Lisätään mielenkiintoa golf -osakkeen omistukseen

#395389 Ilmoita asiaton viesti

Ulla Heikkinen kirjoitti: (12.6.2009 0:09:15)
Parti, päätit sitten kuitenkin osallistua tähän keskusteluun niin kuin moni muukin.

Tarkennetaas hieman käsitettä osallistua keskusteluun: Osallistumen keskusteluun tyarkoittaa kommenttia avaukseen tai siitä poikineeseen, avaukseen jollain tapaa liittyyvän, vastineeseen.

Ulla Heikkinen kirjoitti:
Aloitetaan tästä: rajoitetaan hallituksen jäsenten ikä: max 50 v. !

Perustelut:

EIVÄT (PÄÄOSIN) OLE KUNNALLISPOLITIIKASSA RYVETTYNEET.

Laskepa kuinka monta viestiä liittyy avaukseen. Ja kun keskustelu kääntyi joltainosin mielenkiintoon omistamisesta, Ulla heittää aiheeseen liittyvän.

Ulla Heikkinen kirjoitti:
Lisätään tämän otsikon alle:

Nypitään paalut pois kentiltä! Tosin ei välttämättä lisää mielenkiintoa osakkeen omistukseen mutta mielenkiinto kenttiä kohtaan lisääntyisi.

Mitä ’vaaditaan’ kentältä jossa paaluja ei ole?

En halua olla nettipoliisi, mutta tämä on jo niin mones tällainen avaus että mulla meni yli rajan. Suomessa on sananvapaus ja Ulla saa kirjoittaa ja pitääkin kirjoittaa kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Annan täyden tukeni hieman epäortodoksisillekin kirjoitustyyleille.

Ihmettelen vain moderaattoreiden vastuunpakoilua.
”Trollaaminen on kiellettyä. Tällä tarkoitetaan viestejä, joilla pyritään tietoisesti saamaan lukijoiden ja kanssakirjoittajien tunteet kuohumaan.” Ja tässä ei ole kyseessä yksittäinen kirjoitus vaan toistuva trollaaminen.

Ulla, kirjoita vaan niinpaljon kun sielu sietää, ei ole sinun tai minun tehtävä vetää tämän palstan rajoja tai harjoittaa (itse)sensuuria. Moderaattorit vastaavat mihin raja vedetään ja ihmettelen vain tässä ääneen sitä kohtaa missä raja tällä palstalla näyttää menevän.