Re: Lisää pientä aivojumppaa - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötLisää pientä aivojumppaaRe: Lisää pientä aivojumppaa

#290887 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ts kirjoitti: (21.4.2009 14:31:01)

TP Combo kirjoitti: (21.4.2009 14:19:05)

piispanen kirjoitti: (21.4.2009 11:25:26)

Miten sitten pitäisi toimia ja sanoa,mikäli jo tiiauspaikalla päättää hylätä kaksi ensimmäistä palloa ja haluaa jatkaa kolmannella.

Osallistutaan vähän keskusteluun (tosin kohta kaikki keskustelijat ovat virvikiläisiä), tämä piispasen 2-kohta jäi vähälle huomiolle, tämähän on klassinen esimerkki, että jos pelaaja sanoo hylkäävänsä pallon, pelikavereilla on kuitenkin se 5 minuuttia aikaa etsiä sitä, eli pelaajan sanomisilla ei ole tässä merkitystä ELLEI kolmas pallo ole muuttunut pelipalloksi! Elo jos sanoo tiilla, että ’Hylkään, lyön uuden’ ja pallo löytyy säädetyssä ajassa, niin sillä on jatkettava!

Ja tämä ei edelleenkään pidä paikkaansa, vaikka sitä säännöllisin välein tarjotaankin. Siis tarkoitan tuota loppua.

Palloa ei voi hylätä siinä tapauksessa, että on jo lyöty varapallo. Muissa tilanteissa voi aina lyödä uuden pallon ja siitä tulee välittömästi pelissä oleva pallo. Siinä mielessä hylkäämisellä ei ole merkitystä, että se tulee hylättyä ilman mitään mainintaakin.

Vielä spekulointia.

Koska en edes muista,milloin olisin lyönyt kolmannen pallon,edes varapallona,niin tämä on mennyt minulta ohi,ettei varapallon jälkeen voi lyödä uutta palloa.

Mitenkäs tämä menee,jos alkuperäisen casen mukaan huomaakin tämän oman toimintansa järjettömyyden ja julistaa ensimmäisen pallon olevan pelaamattomassa paikassa .
Tällöinhän toinen ja kolmas pallo lienevät virattomia.

Voiko silloin lyödä neljännen pallon tiiauspaikalta,joka onkin sitten vasta kolmas lyönti.