Re: liiton tarpeellisuus - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#456347 Ilmoita asiaton viesti

visionääri kirjoitti: (2.10.2010 10:37:55)

Paksupekka kirjoitti: (2.10.2010 10:11:23)

Suomen golfliiton jäsenseurat ovat sopineet keskinäisitä pelisäännöistä, joilla päästetään porukkaa kentille. Näissä on päätetty vaatia osaamisesta jonkinlainen osoitus – greencard tai vastaava.
Ne jotka väheksyvät turvallisuusnäkökkohtia eivät ilmeisesti ole koskaan käyneet pelaamassa esim. Luukin mustassa maanantaissa. Aikoinaan tuli sitä kautta vedettyä kavereita lajiin mukaan, vaikka toiminta kentällä olikin pahimmillaan kaukana golfista.
Kierrokset kestivät helposti yli 6 tuntia ja vaaratilanteita syntyi solkenaan. Kentällä oli tyyppejä, jotka saivat satunnaisesti pallon lentämään 100m ja ollessaan kernistä 150m päässä löivät surutta puumailoilla kohti.

Paksupekka ei koskaan ole käynyt ulkomailla katsomassa kuinka golfia pelataa ilman pakkolisenssiä. Pekka ei ota huomioon, että myös muualla kuin Suomessa pelataan golfia ei tosin varmaan yhtä laadukasta kuin ei ole pakollista green gard kurssia ja pakollista seurajäsenyyttä ja pakollista keskusliitto jäsenyyttä ja pakollista jäsenlehteä.

Juu ei ole…ja Visiönääri ei ole koskaan käynyt Paloheinän ulkopuolella…