Re: liiton tarpeellisuus - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#456307 Ilmoita asiaton viesti

Jii kirjoitti: (1.10.2010 23:19:24)

Rauski kirjoitti: (1.10.2010 22:33:25)

Joku voisi varmaan vastatakin jos tietäisi mikä on golfliiton kilpailulisenssi, en ole koskaan sellaiseen törmännyt, vaikka eräs perheenjäsen on paljon golfliiton alaisia kilpailuja pelannutkin lähes kaikilla tasoilla.

Siis suomennos pilkun viilaajille:
Suomen Golfliiton jäsenkortti – kertokaa nyt minulle, miten se eroaa monen muun urheilulajin kilpailijoille pakollisesta lisenssistä. Eikä nyt sotketa seurajäsenyyttä tähän.

Olen myös lukenut SGL:n säännöt – eikö siinä olennaista ole vain seurojen jäsenyys?

No jos analogiaa haet niin sinulla tulee olla:
– bussikortti, jos matkustat bussilla
– tulityökortti jos aiot tehdä hitsaus yms hommia
– työturvallisuuskortti jos aiot työskennellä alalla jossa osoitat että olet koulutettu ja ymmärrät työturvallisuuden merkityksen
– ajokortti, jolla osoitat että olet saanut riittävää opetusta ja suorittanut insinööriajon
– tasoituskortti jolla osoitat, että olet edes välttävästi opetellut golfin säännöt, osaat perusasiat, voit osallistua tasoituksellisiin yms kilpailuihin. Kellään golfseurassa ei yksinkertaisesti ole aikaa lähteä katsomaan joka kerta kun menet kentälle että voiko sinua sinne päästää. Eikä olekin kätevää, kun on keksitty niin yksinkertainen tapa, että vilautat korttia tiskillä niin pääset kentälle sen sijaan, että joutuisit joka kerta kentälle pelaamaan mennessäsi osoittamaan sääntötuntemuksesi, pelitaitosi, ymmärrät etiketin yms. olisi muuten pelaaminen aika kallista kun sen jälkeen, jos tuosta luovuttaisiin. Ei sitten sullakaan tullut mieleen, että joku tuonkin on keksinyt aikoinaan ja ihan hyvästä syystä.