Re: Liian pitkä taaksevienti ongelmana.. - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitKilpagolf & harjoitteluLiian pitkä taaksevienti ongelmana..Re: Liian pitkä taaksevienti ongelmana..

#228709 Ilmoita asiaton viesti

tkojala kirjoitti: (14.9.2008 13:49:27)
Moi kaikille,

Jonkin verran olen lueskellut mm. tältä palstalta vinkkejä eri golf-lyönteihin. Olen huomannut omasta pelistäni, että mitä huonommin menee, sitä pidemmäksi saan backswingini heilahtamaan. Ikäänkuin yrittäisin kadonneita metrejä korvata pidennetyllä backswingillä. Tämän jälkeen yritän mennä rangelle swingiä rauhoittamaan, mutta se on jotenkin ihan älyttömän vaikeata. Ajattelin kysyä, onko kenelläkään vastaavaa ongelmaa ja mielessä jotain konkreettista vinkkiä, jonka kautta ongelmaa voisi lähteä ratkomaan? Prolla käydessäni sain vinkin ’lyhennä back-swingiä’ – haluaisin vielä tietää, että ’Miten’.. Itselläni backswing heilahtaa niin pitkälle, että mailan pään huomaa sivusilmällä vilahtavan pään takana. Olen vahvasti sitä mieltä, että jos saisin lyhennettyä swingiä, niin lyönnit olisivat puhtaampia osumiltaan ja seitä myöten myös pitempiä ja tarkempia.

Eli, jos jollakin on mielessä joku hyvä konkreettinen vinkki tämän ongelman poistamiseksi, niin kuuntelen (luen) mielelläni!

Kiitos etukäteen..

Me peilin eteen ja tee backsvingi, sitten kun maila on sopivassa kohdassa, mieti miltä tuntuu. Kun seuraavan kerran menet pelaamaan, muistele tätä tunnetta ja lade bönna.

Jos ei toimi, soita slicerille.