Re: Liian löysä varsi??? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetLiian löysä varsi???Re: Liian löysä varsi???

#305858 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

anssijokunen kirjoitti: (4.9.2010 10:20:55)
Möin kaverille viime kesänä Ping G10 Draw draiverin regu varrella. Nyt pelattiin ekan kerran yhdessä. Kaveri on ollut aika tyytyväinen mailaan, mutta lyö sillä hemmetin korkeita kaaria. Tosin sektoritkin on välillä hakusessa.

Eilen katselin kun kaveri tykitti sillä Pingillä – lyö mun mielestä hemmetin lujaa, en nyt yhtäkkiä muista montaa yhtä lujaa lyövää nähneeni. Pallot kuitenkin nousee taivaisiin – silti mittaa melkein aina 200 metriä, tosin usein myös naapuriväylälle. Lyöntitekniikkakin on varmaan hiukka hakusessa, kun ei ole paljoakaan pelannut.

Olikos niin että liian löysä varsi ampuu pallon taivaisiin…???

Monta vuotta sitten pelasin seuramme juniorin kanssa. Hänellä oli juuri sama vika. Pallot ampaisivat korkeuksiin, tuli 300 metrin lyöntejä eli 100 metriä ylös, 100 metriä eteenpäin ja 100 metriä alas. Siinä kokeiltiin kaikenlaista, mutta mikään ei auttanut. Kierroksen lopulla katselin kaverin painonsiirron toimintaa. Ja toden totta, kun kaveri alkoi tehdä svingissä kunnollisen painonsiirron, pallo ampaisi alempaa rataa ja poika veti oivallisen 200-metrisen spoonilla johti greeniä. Taivaalle tykityksen pulma ratkesi kertaheitolla. Tästä tapauksesta en osaa sanoa mitään näkemättä.