Re: LET-Qualifying School - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
#227752 Ilmoita asiaton viesti

Dosto kirjoitti: (15.1.2009 9:06:52)

Chip Greenside kirjoitti: (14.1.2009 20:51:43)
Katsoin vielä huvikseni ruotsalaisneitokaisten tuloksia: Heistä yhdestätoista pelaajasta yhdeksän teki parhaan tuloksensa juuri ratkaisevalla kolmannella kierroksella. Vain viisi tosin sai kortin. Suomalaisista kaksi seitsemästä pelasi jaetun parhaan tuloksensa kolmannella kierroksella, yksikään ei kaikkein parasta. Tämä ero näiden maiden pelaajien kesken lienee vain sattumaa?

Jumankauta mä vihaan näitä pahan ilman lintuja, joita SUOMESSA riittää kyllä ylivoimaisesti eniten maailman kansoista. Sitten ihmetellään, että miksi pää pettää. Kyllähän tuolta voi vetää vaikka minkälaisia tilastoja tukemaan omia mielipiteitä. KATSOINPA HUVIKSENI englantilaisneitokaisten tuloksia: Heistä kolmestatoista pelaajasta kolme teki parhaan tuloksensa juuri ratkaisevalla kolmannella kierroksella. Joopa joo.

Mikäli pelit olisivat menneet toiseen suuntaan lopussa, olisin aivan varmasti huomioinut myös sen! Mikä siinä on, että totuus ottaa niin koville joidenkin kohdalla? Olen aina huomioinut myös hyvän pelin, joskin kiinnitän paljon huomiota lopun tai muuten ratkaisevan kierroksen pelaamiseen, koska juuri siellä se henkisen kantin kovuus tulee esille. Tästä asiasta on väännetty tällä palstalla kymmenissä topic’eissa, jos aihetta ei olisi, niin ei olisi näitä kirjoituksiakaan. No niin sitten Ilosen suorituksia seuraamaan. Toivon todella, että hänen vuotensa lähtee liikkeelle suotuisissa merkeissä!